Un băcăuan a spart gura târgului vânzând pe marginea Drumului european E 85, pitici și…prostituate de grădină!

1
1352

6e01c00ca2cef7ec6752d2b2cdd48afd Giurgiuvenii ce trec pe drumul european E 85, la ieşirea dinspre Bacău, în dreptul comunei Nicolae Bălcescu vor avea o mare surpriză . Un tânăr afacerist din Bacău, cu multe idei oferă pe lângă  pitici, zebre sau căprioare și niște figurine mai deosebite: bătrânei cu pipa în gură, femei în vârstă pe post de cerşetoare, fotbalişti și chiar …prostituate!  Cristi Bârgu declară presei din zonă că  figurinele sale de grădină, confecţionate din fibră de sticlă şi răşini sunt extreme de căutate.

 Senzaţionalul constă  în oferta  tânărului întreprinzător  care  printre exponate le-a furișat  pe  Woody şi Emanuel. Două prostituate atât de bine realizate, încât mulți opresc să le fluiere…Îmbrăcate provocator și amplasate la intrarea în curtea cu animăluţe şi pitici de grădină fetele îi ațâță pe bărbații de la volan ce trec prin zonă.  Toate figurinele sunt aduse din Germania, inclusiv cele două prostituate. Fetele nu sunt de vânzare, ci sunt  folosite pe post de reclamă.  Mulţi dintre  şoferii se lasă păcăliți , claxonând sau oprind maşinile. Cred că cele două femei sunt reale. Alții trag pe dreapta şi aşteaptă ca fetele să îi viziteze în cabină.

Omul de afaceri recunoaşte că mulţi oameni i-au călcat pragul datorită fetelor botezate chiar de el, Woody şi Emanuel. Prima poartă o rochie scurtă roşie, iar cea de a doua are aceeaşi ţinută doar că este de culoare neagră.

Cele două prostituate nu sunt însă singurele care au ca misiune atragerea clienţilor. Pentru tineri şi persoanele mai libertine , băcăuanul oferă pitici dezbrăcaţi, iar pentru cei mai credincioşi are personaje biblice şi îngeraşi. Şi cei care se tem de hoţi sau sunt pasionaţi de animale sălbatice îşi pot găsi o figurină. Omul spune că au fost clienţi care au cumpărat câini pentru a-i pune în curte să sperie hoţii. Sunt ascultători, nu cer de mâncare şi nu latră atunci când vrei linişte. Un alt avantaj este faptul că nu trebuiesc vaccinaţi, a explicat Cristi Bârgu, jurnaliștilor.

Obscenitatea se vinde cel mai bine însă . De departe, cei mai căutaţi sunt piticii şi nu oricare, ci piticii obsceni care îşi arată în văzul lumii părţile intime ce pot fi folosiţi uşor pe post de cadouri haioase.

Preţurile sunt pentru buzunarele tuturor, de la 40 de lei cea mai mică figurină, până la 1.000 de lei, cât costă o zebră africană în mărime naturală.

Dacă unii clienţi preferă să cumpere, alţii se mulţumesc doar cu nişte poze făcute împreună cu cele două prostituate de la intrare. „Nu costă nimic şi nici nu îi amendează nimeni dacă îi prind lângă ele când fac poze. Fetele sunt virgine şi majore şi nu au încălcat niciodată legea“,  mai spune proprietarul …
(Marian Taru)

1 COMENTARIU

  1. Poate află și fostul prezident despre oferta băcăuanului și-și completează menajeria pe care o are în curtea vilei de pe str.N.Gogol (din București,nu din Giurgiu),compusă deocamdată dintr-o văcuță și un cal!Poate asa mai stă pe acasă și conversează cu animăluțele,în loc să ocărască pe unii și pe alții pe la televiziunile autointitulate de știri!
    P.S.Măcar până intră în vigoare Legea lui Dragnea să ne mai spuneam și noi păsul!