Cu aproximativ două ore în urmă, un autocar a fost cuprins de flăcări în localitatea Clejani. A intervenit Garda Roata de Jos cu o autospecială de stingere cu apă și spumă  (ASAS) .
După sosirea echipajului la fața locului s-a constatat că incendiul se manifesta cu flacără deschisă la două dintre compartimentele destinate depozitării bagajelor. Toți pasagerii s-au autoevacuat până la sosirea pompierilor, aceștia din urma acționând la lichidarea incendiului. Cauza probabilă: scurtcircuit electric (cauzat de bcele 2 lămpi de iluminat din compartinentele anterior menționate). Din fericire nu au existat victime, iar după stingerea incendiului autocarul și-a continuat deplasarea, fără alte probleme.

În autocarul care venea de la Brașov și mergea către Turnu Măgurele se aflau 20 de adulți și doi copii.

(Jurnal)

1 COMENTARIU

  1. […] Cu aproximativ două ore în urmă, un autocar a fost cuprins de flăcări în localitatea Clejani. A intervenit Garda Roata de Jos cu o autospecială de stingere cu apă și spumă  (ASAS) . După sosirea echipajului la fața locului s-a constatat că incendiul se manifesta cu flacără deschisă la două dintre compartimentele destinate depozitării bagajelor. Toți pasagerii s-au autoevacuat până la sosirea pompierilor, aceștia din urma acționând la lichidarea incendiului. Cauza probabilă: scurtcircuit electric (cauzat de bcele 2 lămpi de iluminat din compartinentele anterior menționate). Din fericire nu au existat victime, iar după stingerea incendiului autocarul și-a continuat deplasarea, fără alte probleme. În autocarul care venea de la Brașov și mergea către Turnu Măgurele se aflau 20 de adulți și doi copii. (Jurnal) Sursa: jurnalgiurgiuvean.ro Articol sursa: Un autocar a luat foc la Clejani! […]