Un Audi A4, furat din Italia, a fost depistat de către polițiștii de frontieră. Românii își vând mașinile furate între ei…

0
108

191775-563919-24050-1

Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Giurgiu  ( P.T.F. Calafat ) au depistat un autoturism marca Audi A4, care fusese declarat ca fiind furat de autorităţile din Italia.

În data de 29 februarie, în jurul orei 19.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, s-a prezentat pentru a efectua formalităţile de frontieră cetăţeanul român Cătălin L., în vârstă de 27 ani, la volanul unui autoturism marca Audi A4, înmatriculat în Italia.

Cu ocazia controlului de frontieră  poliţiştii de frontieră au constatat că autoturismul figurează ca fiind furat, alertă introdusă de Italia.

Faţă de concluziile polițiștilor, cetăţeanul român a declarat că nu are cunoştinţă despre cele constatate, spunând că el a cumpărat autoturismul de la un alt cetăţean român.

Poliţiştii de frontieră au indisponibilizat autoturismul în valoare de 16.700 de lei la sediul S.T.P.F. Calafat, iar în cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire la furt.

(Jurnal)