Un alt accident la intersecţia străzilor Tineretului cu Bucureşti (VIDEO)

0
1339

UPDATE ora 16,15: Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Giurgiu au transmis că incidentul a fost raportat la ora 15,02, în tamponare fiind implicate un autoturism marca Chevrolet, condus din direcţia Kaufland de către o femeie în vârstă de 50 de ani, din Giurgiu care, dorind să efectueze un viraj la stânga, nu a acordat prioritate unei autoutilitare Citroen conduse de un bărbat, în vârstă de 20 de ani, tot din Giurgiu. Ambii şoferi au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ în cazul ambilor conducători auto. Din accident nu au rezultat victime, doar pagube materiale. Şoferiţa neatentă urmează să fie sancţionată cu şase puncte amendă şi reţinerea permisului pentru 60 de zile pentru neacordare de prioritate.

Intersecţia străzilor Tineretului cu Bucureşti a fost, cu puţin timp în urmă, scena unui nou eveniment rutier: o tamponare între două autovehicule, un autoturism şi o autoutilitară.

https://www.youtube.com/watch?v=eKxI-XJrZ6o

De câteva zeci de minute, poliţiştii sunt la faţa locului, efectuând cercetări cu privire la cauza producerii accidentului.

Mai mulţi cititori ai publicaţiei noastre ne-au transmis imagini de la producerea evenimentului, urmând ca, în momentul în care reprezentanţii poliţiei vor avea toate informaţiile, oficiale, să le prezentăm şi noi.