Tupeu de ” Înalt funcționar public”! Prefectul de Giurgiu își arogă privilegii, dictând abuziv ocuparea unor locuri de parcare!

0
104

591c01-ZORINEL-NICULCEA-300x225-500x300Mare ne-a fost mirarea când, ajunși cu mașina redacției în parcarea din fața clădirii care adăpostește Consiliul județean Giurgiu și respectiv Prefectura județului am fost atenționați de cadrul militar  ce asigură paza accesului în cele două instituții,  să ne căutăm un loc în altă parte, deoarece cele 4 locuri libere erau ”rezervate” (?) de către ”domn’ Prefect”!  Iată că după doar o lună de la numire, Zorinel Niculcea își arogă tot felul de privilegii. Interesându-ne la Primăria Giurgiu am aflat că atât parcarea din sporinel, așa cum ne atenționau jurnaliștii atele cât și ce din fața clădirii în care își are sediul Prefectura Giurgiu a fost dată în administrația Consiliului județean , iar că Prefectura giurgiu nu are niciun drept la ocuparea cu exclusivitate a acestor patru locuri de parcare. Un abuz de neconceput marca Zorinel – după cum în urmă cu ceva timp de atenționau cei de la cotidianul ”Teleormanul”.  Ne-a uimit pretenția acestui venetic, ce cu siguranță nu va face prea mulți purici în actuala funcție,  care își bate joc de bunul simț al cetățeanului, purtându-se cu noi de parcă ar fi venit cu locurile de parcare în buzunar de la domnia sa, de acasă, din Teleorman. Oare aceste bune maniere le-a căpătat tot din perioada în care PNL-ul îl instruia pentru viitoarele funcții de conducere pe care urma să le uzurpe?

Suntem  curioși să aflăm unde parchează cei ce urmează să ia legătura cu dumnia sa  de exemplu și după ce bloc din municipiu trebuie să parcheze un giurgiuvean onest care nu numai că își plătește la timp taxele și impozitele către stat, dar îi mai și achită și salariul, de ”înalt” funcționar public, pe care Prefectul îl încasează lună de lună. La un asemenea comportament ce ar mai fi de adăugat? Poate doar descrierea pe care  jurnalista Carmen Dumitrescu i-o făcea în cotidianul ”Teleormanul”: (…) Zorinel Niculcea este tipul de politician lipsit în totalitate de verb şi de carismă. În plus, este un politician bogat, genul de om căruia nu i se pare nimic greşit în faptul că mandatele îţi asigură bunăstare (…) ca om numit politic, Zorinel e o catastrofă şi gafele de comunicare comise de-a lungul timpului au demonstrat că personajul n-are niciun fel de chemare către administraţie şi politică. Lucru pe care, evident, Niculcea nu-l acceptă şi continuă să creadă în ascensiunea sa publică, chiar dacă realmente, accidentul care l-a propulsat în politică este o problemă fundamentală pentru administraţia publică locală din Teleorman. Cei care au lucrat cu el ştiu că Niculcea are o profundă repulsie faţă de mass-media şi, în plus, este extrem de speriat de camerele de luat vederi şi de declaraţiile publice. Pe bună dreptate, în condiţiile în care la capitolul exprimare, omul are mari dificultăţi. Tot cei care au lucrat cu el ştiu că Niculcea este uşor de manipulat şi că, de regulă, pasează responsabilităţile altora, pentru că nu ştie prea bine cum să acţioneze corect, astfel încât să nu supere pe nimeni.

(…) În esență, Zorinel a fost unul dintre cei mai slabi prefecți ai noștri și încă ne amintim gafele lui atât în relația cu presa, cât și cu responsabilitățile din fișa postului. Dar Zorinel e tehnocrat, evident…

În concluzie iată cu ce ne-am ”procopsit”, dragi concetățeni… !

 

(Jurnal)