Astra a învins pe Trencin cu 3-1 şi giurgiuvenii au şanse foarte mari să se califice în play-off-ul Europa League. Tripleta ofensivă Budescu-Fatai-Tembo a făcut diferenţa în Slovacia.

Giurgiuvenii au controlat cu maturitate jocul şi au intrat la pauză în avataj, după golul lui Budescu. Enervaţi că arbitrul le-a refuzat un penalty la un fault asupra lui fatai, jucătorii lui Isăilă s-au dezlănţuit în repriza secundă. Tembo a fost atent şi a înscris din 2 metri, după ocazia lui Fatai. La doar două minute, Fatai, foarte activ, l-a executat pe Volesak, 0-3.
Holubek a profitat de o gafă a lui Ben Youssef şi a redus din diferenţă pe final, 1-3, dar giurgiuvenii n-ar trebui să aibă probleme la calificare în returul de pe Arena Naţională.

www.gsp.ro

1 COMENTARIU

  1. FELICITĂRI ASTRA GIURGIU,CEA MAI MARE PERFORMANȚĂ A ORAȘULUI GIURGIU ÎN ISTORIA SA.JOI PE NAȚIONAL ARENA TREBUE SĂ FIM 10000 DE OAMENI ACOLO SĂ SĂRBĂTORIM ACEST REZULTAT.FELICITĂRI ASTRA GIURGIU.TREZIȚIVĂ GIURGIUVENI SÎNTEM ÎN GRUPE CE M-AI VREȚI?AOLO A-M UITAT,VINE DUNĂREA GIURGIU DIN URMĂ ATENTIE VINE CU MIHAI DÎNDĂRENU ȘI CU PUIU ADONIS ATENȚIE VIN ĂȘTIA DIN URMĂ SI E PERICOL MARE!!!!ĂSTIA SPUN CĂ ASTRA NU ÎI REPREZINTĂ ACEASTĂ ECHIPĂ FRAȚILOR! EI JOACĂ CU SPICUL CACALEȚI ÎN FINALĂ!ASTIA NE REPREZINTĂ!ALO MIHAI DÎNDĂREANU TREZEȘTETE DACĂ NU PLEACĂ TATAE ACASĂ.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.