Trei indivizi, dați în urmărire generală , condamnați de la 2 la 5 ani închisoare, au fost prinși . Pentru ce urmează cei trei să facă pușcărie…

0
91

646x404

    La data de 05.04.2016, polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale de la I.P.J. Giurgiu au desfășurat în municipiul Giurgiu și comuna Slobozia, județul Giurgiu, o acțiune specifică pe linia punerii în executare a mandatelor de executare a pedepsei închisorii și depistării persoanelor urmărite în temeiul legii.

            Cu ocazia activităților au fost depistați M. D., un tânăr de 30 ani, din municipiul Giurgiu, față de care Tribunalul Giurgiu a emis Mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, având de executat o pedeapsă de 2 ani închisoare pentru constituire a unui grup infracțional organizat, ori aderare sau sprijinirea sub orice formă a unui astfel de grup în scopul săvârșirii infracțiunii de contrabandă; N. C., un tânăr de 29 ani, din municipiul Giurgiu, față de care Tribunalul Giurgiu a emis MEPI, având de executat o pedeapsă de 5 ani închisoare pentru constituire a unui grup infracțional organizat, ori aderare sau sprijinirea sub orice formă a unui astfel de grup în scopul săvârșirii infracțiunii de contrabandă și D. C., un bărbat  de 71 ani, din comuna Slobozia, județul Giurgiu, față de care Judecătoria Giurgiu a emis Mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, având de executat o pedeapsă de 4 luni închisoare pentru comiterea infracțiunii de lovirea sau alte violențe.

            La acțiune, pentru localizarea, depistarea și reținerea persoanelor au participat și polițiști din cadrul Postului de Politie Slobozia, județul Giurgiu.

            Persoanele depistate au fost conduse la sediul  I.P.J. Giurgiu pentru întocmirea documentelor necesare încarcerării și ulterior au fost depuse în Penitenciarul Giurgiu.

 (Jurnal)