DSC05566Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Giurgiu – S.T.P.F. Teleorman au depistat în zona de competenţă două  persoane de sex masculin care transportau 136 de kg peşte din specia caras fără a avea documente legale.

În data de 29.03.2016, ora 12.30, poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Teleorman, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice în zona de competenţă, au oprit pentru control, un autoturism marca Volkswagen în care se aflua două persoane de sex masculin, Bogdan C., în vârstă de 27 de ani. însoţit de Mihai D., în vârstă de 35 de ani, ambii domiciliaţi pe raza judeţului Teleorman.

La controlul autoturismului, în portbagajul acestuia, poliţiştii de frontieră au descoperit cantitatea de 136 de kg de peşte proaspăt din specia caras, pentru care aceştia nu au putut prezenta documente legale.

Înteaga cantitate de peşte a fost ridicată  pe  bază de dovadă şi predată unei societăţi comerciale de profil, iar în cauză poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deţinere, transport sau comercializare fără documente legale a peştelui.