evaziune fiscala, bani, catuse, persoana arestata Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul I.P.J. Giurgiu au documentat și probat recent activitatea infracțională a lui P. A., un bărbat de 45 de ani, din municipiul Giurgiu, care în calitate de  administrator al unei societăți comerciale din Giurgiu, în cursul anului 2014 a folosit pentru activitățile curente ale societății (lucrări de construcții), nouă persoane pentru care nu a întocmit documente legale în vederea angajării.

            La data de 15 februarie, Parchetul de pe lângă Judecătoria Giurgiu a dispus continuarea urmăririi penale fată de administratorul societății comerciale pentru săvârșirea infracțiunii de primirea la muncă a mai mult de 5 persoane, indiferent de cetățenia acestora, fără încheierea unui contract individual de muncă

            Tot la data de 15 februarie, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul I.P.J. Giurgiu au documentat și probat activitatea infracțională a lui Ș. A., un tânăr de 28 de ani, din București, fost administrator al unei societăți comerciale din municipiul Giurgiu, care în perioada 2010 – 2011 a  înregistrat achiziții fictive de legume – fructe în contabilitatea societății și în alte documente legale, în scopul sustragerii de la îndeplinirea obligațiilor fiscale, cauzând  un prejudiciu bugetului de stat în sumă de 195.617 lei, reprezentând impozit pe profit și TVA.

            Polițiștii continuă cercetările față de administratorul societății sub aspectul săvârșirii infracțiunii de evaziune fiscală. (JGR)