HPIM2149
Sâmbătă, 29 august, circa 80 de membri ai UNPR Giurgiu s-au deplasat în staţiunea Costineşti unde s-a desfăşurat Şcoala de Vară destinată tinerilor organizaţiilor din toată ţara.

HPIM2165

Preşedintele partidului gen. Gabriel Oprea prezent la eveniment a ţinut să declare: „Vreau să ştiţi că ne aşteaptă pe toţi un an greu, vom avea o campanie electorală complicată. Indiferent de modul în care vom participa în alegeri, este important să fim o echipă unită şi puternică. Tocmai de aceea, vreau să vă spun că în campania UNPR va fi ca la Armată. Adică ordine şi disciplină. Vom avea candidaţi foarte buni, mai ales că UNPR este recunoscut pentru echipa sa de primari. Vom avea un milion de membri de partid, vom avea peste 10% din voturile românilor. Ne-au prezentat cu 2%, 5% sau 7%, important este că la anul vom lua peste 10% din voturile românilor, subliniind faptul că se bazează foarte mult pe tineri şi pe cei care nu au făcut politică.

 

 

HPIM2177

Printre invitaţii speciali ai acestei acţiuni de la Costineşti s-au numărat două foste glorii sportive: Ilie Năstase şi…

HPIM2178

…simpaticul Rică Răducanu.

Dintre liderii locali prezenţi la manifestare îl amintim pe Viorel Teodorescu preşedintele UNPR Giurgiu lângă care a fost văzut şi Lucian Iliescu proaspăt membru al acestui partid.

HPIM2158

5 COMENTARII

  1. S-ar putea ca oastea generalului să introducă în luptă la momentul potrivit piesa de”artilerie grea” recent achiziționată: Lucian Iliescu.Să vezi atunci mișcări de trupe și manevre nemaipomenite,terestre,aeriene și fluviale,însoțite de mijloacele cele mai moderne de propagandă,adică presa tipărită,presa online,dar mai ales televiziunile locale.Că despre celebrele pungi cu pui ,zahăr,ulei s.a .,nici gând,”a zburat puiul cu ata”!