Picture 048

În data de 24 februarie, De Dragobete,  ziua îndrăgostiților la români, Organizația de Tineret a PLR Giurgiu a organizat cu începere de la ora 18.00 , la restaurantul ”Riviera” o mulțime  de acțiuni cu caracter recreativ , dedicate perechilor de tineri care și-au dorit să participe la concursul Primești like câștigi o cină romantică, ce s-a încheiat abia la miezul nopții.  De la petrecere nu a lipsit  DJ-ul ce i-a invitat pe participanți la un program de hituri.

Concurenții   au fost  pe rând participanți la concursul Minte-mă frumos, ce a constat  într- o declarație de dragoste de minim un minut, apoi la Ține portocala bine!,  Sparge balonul!  sau  Găsește-ți partenerul.                      DJ-ul nu s-a lăsat până nu  și-a dat în petic servind celor aproape 100 de tineri prezenți și o jumătate de oră de manele, spre finalul petrecerii.

După cum ne declara Teodor Mușat, președintele interimar al TLR municipal , Concursul de like-uri se va finaliza pe pagina de face-book a TLR pe care vor fi postate fotografiile perechilor participante, urmând ca cei doi tineri ce vor primi cele mai multe like-uri să primească din partea organizatorilor, ca premiu o cină romantică la un restaurant din municipiu. De Dragobete, la petrecerea de la Giurgiu,  a fost prezent și președintele TLR la nivel Național, Ionuț Negoi. (T. F.)