Timp de două zile femeile din PSD Giurgiu s-au ”titrat” în vederea apropiatelor alegeri electorale. Ce își dorește președinta Organizației …

1
130

9216-petronela-saCu prilejul celei mai recente conferințe de presă a PSD, filiala Giurgiu, desfășurată joi, 11 februarie, președinta Organizației de Femei, Petronela Săndulescu, a vorbit despre participarea social-democratelor la un curs de pregătire pentru alegerile electorale, intitulat ”Femeile pot reuși”. El a fost organizat în perioada 29-30 ianuarie, la Bușteni.

Tema acestui curs a reprezentat-o rolul și importanța implicării femeilor, în primul rând, în campania electorală care ne așteaptă – a precizat președinta Organizației… Noi, femeile din PSD, ne dorim o campanie frumoasă, elegantă și sunt convinsă că într-adevăr avem putere de convingere, avem capacitatea de a ne adapta tuturor problemelor și de a reuși o mediere elegantă atunci când este cazul. De aceea, fac un apel către toate doamnele implicate în viața politică, de a arăta eleganța noastră, pentru că această eleganță înseamnă progres.

        Referindu-se la campania ”PSD îți dă puterea”, lansată săptămâna trecută, Petronela  Săndulescu a precizat: Într-o săptămână, am avut posibilitatea de a discuta cu diverse persoane și deși este un proiect nou, iar proiectele noi adesea pot provoca reticență, feedback-ul a fost destul de pozitiv. Să știți că oamenii apreciază această modalitate. (…) Din punctul meu de vedere, eu o salut, o respect și o susțin, și mă bucur că de data aceasta, cetățeanul, efectiv cetățeanul, are posibilitatea de a propune pe cel pe care și-l dorește, cu argumente, bineînțeles –  a mai spus lidera O.F.S.D. Giurgiu.

        Și pentru că se apropie sărbătoarea de ”Valentines Day”, Petronela Săndulescu a dorit să le ureze tuturor femeilor un weekend de vis, plin de liniște și de iubire, toate la superlativ…

(Nicolau Teodora)

 

 

1 COMENTARIU