Teatrul ”Tudor Vianu” din Giurgiu îi invită pe micuții spectatori la…”Magie și Prietenie”!

0
870

Teatrul giurgiuvean își propune, după cum probabil veți constata singuri, pe parcursul întregii stagiuni din acest an, să vină și în întâmpinarea micilor spectatori, copiii . 

Astfel, spectacolul ”Magie și Prietenie”  ce va avea premiera pe 10 martie, îi vizează în mod direct… Piesa este o adaptare a actriței Ana Sivu Daponte, directoarea Teatrului, cea care semnează și regia spectacolului.

 
Afis spectacol pentru copii "Magie si prietenie"

Conform sinopsisului piesei, Magie și prietenie urmărește două povești care se întrepătrund: cea a vrăjitoarei Alba și cea a ”leopărduței” Rike.

Cele două personaje, pe cât de diferite în aparență, pe atât de asemănătoare  în privința caracterului, vor fi pe cale să se îmbarce în aventura vieții lor,  o călătorie în care vor lega noi prietenii și vor învăța să nu judece niciodată o carte după… copertă!

Realizatorii spectacolului sunt convinși că  piesa îi va încânta  pe copii și nu numai, cu personajele colorate puse în scenă, dar și cu momentele muzicale pline de candoare și învățături.

Autoarea acestei adaptări inedite speră că cei aflați în sală vor fi bucuroși să afle că binele se găsește în fiecare dintre noi și că  singurul lucru de care avem nevoie uneori  pentru a-l scoate la suprafață, sunt prietenii din jurul nostru.

Iată de fapt laitmotivul acestui spectacol pe care probabil părinții îl așteaptă  cu același interes ca și copiii acestora. 

La tote cele de mai sus mai trebuie adăugat faptul că toată Compoziția muzicală este  asigurată de  Șerban Chițu & Oana-Maria Dragne , Coregrafia: Anca Pascu, Videoproiecțiile: Cristina Huțum  iar  Lighting designul: Alexandru Agafiței.

Distribuția este alcătuită din:  Georgiana Vrațiu, Anca Pascu , Evelyn Marcu , Flavia Perșa , Ana Sivu-Daponte , Ștefan Liță și Bogdan Ujeniuc. 

Cei ce nu vor putea ajunge la premieră, vor putea viziona piesa la următoarele reprezentații ce vor avea loc pe data de 25 aprilie 2023  ( Sold Out) și pe 13 mai 2023.

Prețul unui  bilet: Copil – 10 lei; Adult însoțitor – 12 lei.

Vă dorim tuturor ( copiii, părinți și bunici), vizionare plăcută!