s560x316_Pacanele-1

În ziua de 16.03.2016, ora 15.18, polițiștii au fost sesizați prin Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112 de către S. A., un tânăr de 27 ani, din comuna Ghimpați, județul Giurgiu, reprezentantul unei societăți comerciale din localitate, cu pricire la faptul că un client a spart ecranul unui aparat de jocuri tip slot machine.

În urma sesizării la fața locului s-au deplasat polițiștii Secției nr. 4 de Poliție Rurală Ghimpați care, în urma activităților specifice desfășurate a u stabilit că un tânăr de 29 ani, din comuna Ghimpați, sat Valea Plopilor, județul Giurgiu, în timp ce se afla în incinta unei societăți comerciale din comuna Ghimpați, județul Giurgiu, ce avea ca obiect de activitate practicarea jocurilor de noroc și pariuri sportive, nemulțumit de lipsa câștigului în raport cu sumele jucate, a spart cu pumnul ecranul unui aparat tip slot machine.

Deși administratorul societății comerciale nu a dorit să formuleze plângere penală împotriva bărbatului, polițiștii au întocmit în cauză un dosar penal în care efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de distrugere.