Jurnal Giurgiuvean

Surse: Bătăușii din fața Parlamentului sunt din Oinacu!

S-au tras focuri de armă, duminică seară, în Piața Constituției din București, chiar în fața Parlamentului și la câțiva pași de clădirea SRI.

Câțiva tineri s-au luat la bătaie, iar unul dintre ei a murit, în timp ce altul a ajuns la spital, grav rănit.

Scenele de groază s-au desfăşurat chiar în fața Parlamentului. Câţiva tineri s-au luat la bătaie şi, la un moment dat, unul dintre scandalagii ar fi scos şi un pistol. De trei ori s-ar fi tras cu arma. Martorii au fost şocaţi şi au alertat de urgenţă autorităţile.

La faţa locului au venit mai multe echipaje de poliţie de pe raza sectorului 5 şi ale Brigăzii Rutiere, dar şi medici. Aproximativ o oră au încercat cei de la SMURD să-i salveze viaţa bărbatului care a căzut la pământ, rănit, în urma bătăii, însă fără succes. Trupul acestuia a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală. Un alt tânăr a fost transportat de urgenţă la spital.

Din primele informații, cei implicați, membri ai unor clanuri interlope, sunt din comuna Oinacu.

Surse spun că cei implicați în bătaie ar fi primit câte o sută de euro fiecare, și că răfuiala ar fi fost premeditată, întrucât toți cei implicați în scandal au avut asupra lor diverse obiecte ce au fost, ulterior, folosite ca arme.

Mai mult, cel care a decedat se numește Ion Ban și va fi înmormântat vineri, la Gostinu.

Exit mobile version