Jurnal Giurgiuvean

Surpriză pentru mai mulţi migranţi din Centrul de la Giurgiu

Două pizza cât roata carului au ajuns pe masa migranţilor din Centrul de Primiri din Giurgiu. Donaţia a fost făcută de reprezentantul Asociaţiei „Sufletişti în UK şi Europa”, Daniel Iordache, întors pe meleagurile natale după mai bine de un an de absenţă, timp în care, de la distanţă, s-a ocupat de copiii din căsuţele şi centrele din subordinea DGASPC Giurgiu.

De această dată, „Sufletiștii” au aflat despre situația migranților din Centrul de Primiri Giurgiu de la reprezentanții Asociației „Friends to Friends 2008”.

„M-am gândit că le-ar prinde bine o surpriză de acest gen, ideea mi-a venit în timpul unei discuţii cu o cunoştinţă, care mi-a povestit despre ei. Aşa am luat legătura cu reprezentanţii Asociaţiei „Friends to friends 2008”, care mi-au înlesnit accesul în centru. Nu mă opresc aici, vom continua să căutăm soluţii pentru a-i ajuta pe cei care au fost nevoiţi să lase totul în urmă, goniţi din ţara lor de situaţia economică sau de războaie. Ştiu cum e să fii printre străini, de ani de zile eu lucrez peste graniţă, în Marea Britanie, aşa că nu mi-a fost greu să înţeleg situaţia lor”, declara, pentru „Jurnal giurgiuvean”, Daniel Iordache.

 

Exit mobile version