Cu puţin timp în urmă, un filmuleţ de doar cinci minute, postat pe site-ul YOUTUBE, devenea „deliciul” presei centrale, al televiziunilor în mod special. Este vorba despre o parte a distracţiilor tinerilor liberali din Giurgiu care, recent, au organizat o petrecere la Ştrandul Giurgiu. Cele trei tinere care apar în film dansează pe diverse ritmuri, încingând atmosfera de pe marginile bazinelor de la ştrandul local, antrenându-i, totodată, pe cei prezenţi la dans şi la distracţie. Mai mult, în prezentarea făcută filmului se precizează: „Amănunte incendiare pe www.giurgiuveanul.ro”, ceea ce ne duce lesne cu gândul la persoana sau persoanele care au „realizat” şi care au postat filmul pe internet. „Amănuntele incendiare” promise nu sunt nimic altceva decât alte două postări, relativ identice, cu aceleaşi fete şi cu acelaşi dans, doar că… din unghiuri diferite.

Referindu-se la acest „tam-tam” mediatic, iscat fără nicio noimă, Ionel Muscalu, purtător de cuvânt al organizaţiei Giurgiu a Partidului Naţional Liberal, preciza:

„Avem de a face cu un adevărat tam-tam. După furtul focoaselor de rachetă, din nou Giurgiu este pătat fără motiv, din pricina unei petreceri inofensive, care a vrut să însemne marea deschidere estivală a petrecerilor. Această petrecere a fost organizată de Tineretul Naţional Liberal din Giurgiu, toţi majori, cu bac-ul sau chiar cu licenţa luate, care au dat startul la Summer Party TNL. Am discutat cu ei, după apariţia în media naţională, şi mi-au spus că sunt tineri, că s-au distrat, pentru că sunt în vacanţă.

În altă ordine de idei, s-a vehiculat faptul că acele fete erau în costume de baie… Dar, să fim iertaţi, la ştrand nu te duci în costum de schi! Ceea ce a apărut pe internet sunt doar cinci minute dintr-unul din multele concursuri organizate atunci la ştrand, şi se vede clar că e rea voinţă, din moment ce s-a prezentat trunchiat informaţia. E drept, restul concursurilor nu făceau deliciul unei anumite părţi a presei, de altfel dominată de moralitate. Nu comentez cine a postat filmuleţul. Dar sunt sigur că s-a dorit legarea imaginii TNL de faptul că nişte fete dansează. Din păcate pentru cei care au vrut să facă rău, distracţia nu are nicio legătură cu politica sau cu Partidul Naţional Liberal. Sexul, senzaţionalul şi sportul – cei trei S – se vând mult mai bine decât ceea ce este serios. De altfel, cei care au postat filmul pe YOUTUBE vor să ne scoată vinovaţi de faptul că suntem tineri şi ne distrăm!”, a încheiat Ionel Muscalu.

Oana CALIN

2 COMENTARII