nicolaebarbu-300x200

 În ultima conferință de presă de la Primăria Giurgiu primarul Nicolae Barbu a precizat printre altele că în ultimele săptămâni polițiștii locali au acționat contra spărgătorilor de semințe, acțiune declanșată în urmă cu mai bine de un an, și care după cum am putut constata în ultima perioadă de timp a fost adoptată și de edilii altor orașe mari din țară, și au acordat celor certați cu normele bunului simț, civic, mai multe amenzi.

 În acest sens primul edil al municipiului declara:  Polițiștii locali i-au sancționat recent pe giurgiuvenii care își parcaseră autoturismele aiurea  în tramvai! După ce au fost amedați de polițiștii locali aceștia mi-au reclamat faptul că este ilegală acțiunea polițiștilor, întrucât,  vezi Doamne!, era ora 11.00 noaptea și…era vorba de un meci al echipei de fotbal ASTRA…!

 Nicolae Barbu mai spunea că lucrătorii serviciilor din cadrul Primăriei Giurgiu au mai efectuat și acțiuni de ”curățenie” în Zona Vamă, unde turiștii care stau la rând ca să intre sau să iasă din țară lasă un adevărat haos în urma lor! Dacă tot stau și așteaptă ce își zic ei, hai să ne facem curățenie în mașină … și aruncă mizeria pe jos! Le-am dus 10 containere în care să poată depozita gunoiul și chiar am pus și plăcuțe indicatoare, care le arată locul unde se află containerele”.

… În zona blocurilor CF, din Cartierul Tineretului, ne confruntăm cu o altă situație hilară! Noi punem becuri la stâlpii din zonă și locatarii le sparg! Probabil își doresc intimitate! În locurile unde Primăria Giurgiu a instalat camere de luat vederi am constatat că a scăzut semnificativ fenomenul anti bun simț, ca atare va trebui să căutăm soluții și posibilități financiare ca să amplasăm astfel de camere în cât mai multe locuri, pentru că așa nu se mai poate continua!  (Heliade CĂLIN )

1 COMENTARIU

  1. LEGAT DE CURATENIA DIN GIURGIU,FAC URMATOARELE PRECIZARI.-MAI INAINTE DE TOATE ,PUNETI LA DISPOZITIE IN TOT ORASUL COSURI DE GUNOI.,-PARALEL DESFASURATI O PERIOADA DE INFORMARE, CU UN MESAJ POZITIV DE CONSTIETIZARE ,PRIN MASS MEDIA,SCOLII DAR SI PRIN PLIANTE DE INFORMARE,RESPECTIV PE PAGINILE DE SOCIALIZARE,DUPA CARE APLICATI SANCTIUNI IMPOTRIVA CELOR CARE DISTRUG BUNURIILE PUBLICE SI FAC MIZERIE,SA PLATEASCA. VETI VEDEA CA FUNCTIONEAZA.SUCCES