marius-sumudica-este-noul-antrenor-al-concordiei-chiajna-18476615Pandurii a învins pe teren propriu Astra, campioana României, scor 2-0, însă Marius Șumudică spune că a pierdut din cauza faptului că n-a folosit nouă titulari.

„Suntem plecați de 5 zile de acasă, am stat în cantonament la Craiova. Nu știam ce să facem după acea tragedie. I-am lăsat pe străini să plece pentru că vacanța e foarte scurtă. Am jucat fără 9 titluari, dar am folosit și alți jucători, pentru a vedea cu cine vom continua din vară.

Azi s-a întâmplat ca în meciul cu FCSB din Cupa Ligii. Când nu pui două-trei piese alături de ei e greu. Pandurii a fost o echipă mai motivată. Noi trebuie să mai aducem 2-3 jucători și cred că Astra se va bate la titlu și anul viitor”, a declarat Șumudică la Dolcesport.

„S-a simțit lipsa titularilor, dar în același timp pot spune că nu. Ei au jucat foarte mult și trebuiau odihniți. Am avut și azi ocazii, am controlat a doua repriză. Am încercat să jucăm fotbal, dar din păcate n-am putut egala”
Geraldo Alves

Echipa de start a Astrei în meciul cu Pandurii:Gavrilaș – Scarlatache, Geraldo Alves, Oros, Stan – Seto, Al. Ioniță – D. Florea, Dandea, De Amorim – D. Niculae
Rezerve: Boșneag, Boubacar, Moise, Răileanu

www.gsp.ro