Curtea Constituţională a României (CCR) a validat, vineri, mandatul de preşedinte obţinut de Klaus Iohannis la alegerile din 16 noiembrie. La ceremonie a luat parte şi preşedintele în exerciţiu, Traian Băsescu. Klaus Iohannis a ţinut să precizeze, în discursul său, că va fi un preşedinte care respectă Constituţia în litera şi spiritul ei.

Vreau să vă spun cu toată ferminatea, astăzi, aici, că voi fi preşedintele care respectă Constituţia în litera şi spiritul ei. Voi demonstra ce am vrut să spun atunci când m-am prezentat în faţa electoratului cu afirmaţia «vreau să reconectez preşedintele României la Constituţie»”, a afirmat preşedintele ales. Klaus Iohannis a mai spus că după 25 de ani de la Revoluţie  în acest moment, s-a încheiat o etapă, iar românii, prin votul pe care l-au dat la alegerile prezidenţiale, un spus foarte clar: ”Stop şi de la capăt”!

Le spun românilor încă o dată azi, aici, cu ocazia validării rezultatului alegerilor, că se poate, se poate construi o Românie prosperă şi puternică. Nu se poate nici de azi pe mâine, nici peste noapte. Vom construi România lucrului bine făcut în timp şi pas cu pas”, a precizat preşedintele ales, Klaus Iohannis.

1 COMENTARIU

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.