ȘTIREA ZILEI: Un bărbat de 73 de ani, eliberat de o săptămână, a fost prins în timpul unui furt

0
296

Un bărbat de 73 de ani, care ieșise din închisoare în urmă cu o săptămână, a fost prins în timp ce încerca să fure un telefon din geanta unei farmaciste, într-un spital din București, transmite Mediafax.

Poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a municipiului Bucureşti au reţinut un bărbat, în vârstă de 73 de ani, bănuit de săvârşirea unei infracţiuni de tentativă la furt calificat, după ce ar fi încercat să sustragă telefonul mobil din geanta unei femei.

Poliţişti din cadrul Secţiei 4 Poliţie au fost sesizaţi (joi, 5 decembrie – n.r.) prin intermediul 112, de către o femeie, cu privire la faptul că un bărbat a pătruns fără drept în farmacia unui spital, loc destinat doar angajaţilor spitalului, şi a încercat să-i sustragă un telefon mobil din geanta lăsată nesupravegheată, pe un scaun în farmacie”, se arată în comunicatul citat.

Poliţiştii l-au identificat pe bărbatul de 73 de ani și l-au dus pentru audieri la sediul secţiei.

Totodată, în urma verificărilor efectuate a rezultat faptul că bărbatul a fost liberat din penitenciar la data de 28 noiembrie.

Cercetările continuă în acest caz, pentru tentativă la furt calificat, faţă de cel în cauză fiind dispusă măsura arestului preventiv.