Ștefănică Ion este candidatul ALDE Giurgiu la primăria Vedea!

0
174

stefanica-ion-150x125 Cu prilejul celei mai recente conferințe de presă organizată în data de 12 februarie de ALDE Giurgiu, copreședintele Toma Petcu a făcut câteva precizări referitoare la felul în care evoluează din punct de vedere organizatoric formațiunea și l-a prezentat pe cel mai nou membru reprezentativ al partidului, și anume pe Ștefănică Ion, care până de curând a făcut parte din PNL, iar la data mai sus menționată a ales să se alăture oficial echipei ALDE. Totodată, Ștefănică Ion este și candidatul partidului pentru funcția de primar al comunei Vedea.

          Vreau să vă spun că în acest moment ALDE Giurgiu se află în plin proces de reconstrucție și de dezvoltare, a declarat Toma Petcu, adăugând: Vom avea posibilitatea în perioada următoare, mai ales că de acum înainte vom organiza conferințe de presă săptămânale, să vă prezentăm o serie de oameni importanți, spunem noi, care vor veni alături de ALDE pentru a ne susține în campania electorală. Subliniez faptul că aceștia nu vor veni neapărat pentru a candida pentru anumite funcții. Precizez însă că toți oamenii care se alătură acestui proiect au loc în ALDE, pentru că, așa cum am spus de fiecare dată, suntem un partid care dă posibilitatea celor ce dețin competențele necesare, să se exprime și să își desfășoare activitatea politică și administrativă, a mai spus copreședintele ALDE Giurgiu.

 Referitor la înscrierea oficială a fostului membru PNL, Ștefănică Ion, în ALDE, Toma Petcu și-a manifestat bucuria și încrederea că acesta va câștiga Primăria comunei Vedea: Este un om important și valoros, care a avut multe proiecte și inițiative de care Consiliul Județean a beneficiat. Ne bucură foarte mult prezența dumnealui alături de noi astăzi și sunt convins că împreună vom câștiga Primăria Vedea, pentru că este o comună destul de importantă, care, de-a lungul timpului, a furnizat oameni importanți la nivelul județului. Mi-aș dori să avem un primar foarte bun acolo, care să dezvolte localitatea și care să implementeze proiectele necesare pentru ca această localitate să devină una modernă și un exemplu atât la nivel local, cât și național.

La rândul său, Ștefănică Ion a declarat: Am încredere în echipa ALDE și cred că numai împreună vom rezolva problemele comunității Vedea așa cum trebuie. Mulți mă acuză că am plecat din PNL. Pentru că am simțit că nu mă mai regăsesc acolo ca și membru. Simt că atât în PNL Central, cât și local, există o ceartă continuă, iar oamenii de acolo nu au decât interesele lor personale și atât. Am văzut o altă oportunitate în ALDE și mă bucur că acest partid este o ”așchie” a PNL, pentru că eu sunt un liberal convins și am gândit că dacă vin aici, de fapt nu plec din PNL, iar când ALDE se va întoarce în PNL, voi fi și eu acolo. (…) Comuna Vedea este o comună cu oameni foarte buni și harnici, dar le lipsesc un ”dirijor” care să-i gestioneze corespunzător. Sunt foarte multe lucruri de făcut în Vedea, sunt conșient că este foarte greu, dar vreau să-i asigur pe cetățenii acestei comunități că alături de ei, vom face ceva ce va fi benefic tuturor. Doar împreună putem face ca și comuna noastră să înflorească și vă promit că îmi voi da tot interesul și voi face tot posibilul ca și această comună să se regăsească pe lista comunelor fruntașe la nivel județean, și chiar național și european.

(Teodora N.)