lucian-iliescu-si-marin-antonDupă ce cu câteva zile în urmă deputatul Marin Anton declara în emisiunea ”Ce-ar mai fi de spus”, la postul  Muntenia TV că pentru a reuși coagularea dreptei ar fi în stare să preia orice partid de dreapta, iată că în cele din urmă politicianul cel mai curtat al momentului s-a hotărât să treacă la PNL. Trecerea oficială va fi făcută Miercuri, 13 aprilie (zi cu ghinion sau cu noroc?!)  la ora 10.00. 

Din surse liberale am aflat că Lucian Iliescu va fi și el translatat, odată cu Marin Anton,  în tabăra liberală, dar pe o altă filieră, la insistențele deputatului Nicolae Florian care speră ca fostul primar să îi aducă voturile din partea giurgiuvenilor nostalgici după perioada de dictatură a  lui ”Il lider Maximo”.

Interesantă declarația lui Dumitru Beianu care considera că prin acest gest cei doi politicieni se vor întoarce acasă. Acasă pentru Marin Anton și Lucian Iliescu, poate, dar nu și pentru Dumitru Beianu însuși care s-a tot plimbat de la un partid la altul. Nici pentru Florian Nicolae  cuvântul acasă nu sună potrivit , cât până mai ieri își manifesta dragostea nețărmurită pentru Partidul Social Democrat.

Prin această  trecere a deputatului Marin Anton la PNL Giurgiu, poziția de lider al Organizației și totodată de candidat la funcția de președinte al Consiliului județean Giurgiu, a  lui Dumitru sunt periclitate. Vom vedea în zilele următoare în ce a constat negocierea dintre Marin Anton și staff-ul PNL, respectiv Vasile Blaga și Alina Gorghiu. 

(Jurnal)

5 COMENTARII

  1. Vesnici lipitori de afise, epurila, nulitatea aia din Mihai Bravu Dadiloveanu , a carui familie toata vita a trait din combinatii politice si mizerii,prostia, ticalosenia fiind transferata genetic, si un alt deontolog cu pretentii de erudit, care in realitae e doar o larva infatuata, un biet lipitor si la propriu si la figurat. Rame carora nu le-a placut studiul, fiind niste mediocri a caror sansa este doar curvaraseala si prostitutia din politica, in fapt tot niste prostituate la masculin.

  2. Rila Iepurila, Danciu si Dadiloveanu formatia de ratati de la PNL, clovnii pateticii in frunte cu deontologul, jurnalistul, analistul politic, caricaturistul Danciu,. Acest iluminati al spatiului virtual, care crede in ignoranta lui ca, comenturile lui infantile, ridicole influenteaza pe cineva. Saracii ei isi doresc o cariera in politica fiind convinsi ca nu mai trebuie sa munceasca, sa gandeasca ci doar sa debiteze ineptii, sa faca misto, sa stea in ghenunchi, probabil o pozitie preferata. Asa isi mentin posturi lor si pe ale celor cu care respira in pesterile in care traiesc. Personaje demne de mila

  3. vesnica pomenire..Traseisti..hoti ..securisti..Oameni de nimic..Asta este azi in PNL..ca de altfel in toate partidele..inclusiv cele mic..nou aparute..Ca doara nu au fost facute de cine stie ce strungar sau taran..Tot de un „fost” si ele ..un fost ce nu mai putea prinde functia de mare lider..si ..uite ca are partiduletu lui..cu care culmea rupe voturi..ToATE SE ASAZA TAMAN DUPA CUM VOR PAPUSARI..SI POPORUL..VOTEAZA CA BOII..CA VACILE..FIX PE CEL CE TREBUIA SA IASA..Hm..Ce coincidenta dracului..Este? Tuva rasa voastra de hoti..Nu se ridica ma poporul asta o data..Sa va tavalim la propriu in noroiul in care ne tineti voi..Nu mai este mult..si „”Explodeaza mamaliga”