Spectacol pugilistic de excepție organizat la Giurgiu de Clubul Municipal Sportiv. Care au fost marii pugiliști ai României, prezenți la acțiune.(Galerie FOTO)

0
946

Vineri, 2 iunie, Clubul Sportiv Municipal (CSM) Giurgiu a organizat o micro-Gală pugilistică, de pregătire, pentru tinerii din 7 cluburi din Capitală și un județ limitrof acesteia.

Întrebată în ce context s-a desfășurat acțiunea, directorul Clubului, fosta multiplă campioană la atletism, Viorica  Țigău ne-a declarat:

Astăzi am fost gazda unui spectacol pugilistic , mai exact a unor meciuri amicale de pregătire , care au adus la start 7 cluburi din București și Ilfov, cu un număr de peste 50 de sportivi la toate categoriile de vârstă: cadeți, juniori, tineret si seniori!

 

Pe lângă participanții noștri din Centrul Național Olimpic de Juniori Giurgiu, l-am avut alături și pe bine cunoscutul boxer Dorel Simion , medaliat olimpic, campion mondial și european, astăzi, prezent în calitate de antrenor coordonator al lotului național de tineret!

Tinerii boxeri prezenți s-au bucurat să îi aibă printre ei și pe cei doi pugiliști de mare valoare ai României la acest moment: campionul european de tineret, Ioniță Florin, legitimat la “Box Club Simion” și vicecampionul european, Arun Tudoroiu, legitimat la CSM Slatina.

Aceste meciuri amicale au avut ca scop pregătirea sportivilor pentru participarea la competițiile din calendarul intern al Federației României de Box.

În opinia colectivului tehnic a CNOPJ Giurgiu sportivii au avut o evoluție promițătoare dându-ne speranțe în realizarea unor performante notabile la campionatele naționale – ne-a mai precizat directorului Clubului, Viorica  Țigău, care a mulțumit prin intermediul cotidianului nostru  tuturor participanților la spectacolul pugilistic de la Giurgiu, urându-le mult succes la viitoarele competiții!

(Jurnal)