Șoferiță uitucă sau cu tupeu?!

1
73

cosmarul-de-a-fi-soferita-incepatoare-si-momentele-penibile-din-trafic_size1De la o zi la alta polițiștii rutieri constată că femeile aflate la volan au din ce în ce mai mult tupeu, afișând deseori aceeași neglijență pe care o au bărbații aflați în aceeași postură, aceea  de conducători auto, neglijență  față de prezența lor în trafic și totodată față de regulamentul auto.  Iată un exemplu în acest sens…

În ziua  de  4 martie , în jurul orei 07.15, polițiștii Biroului Rutier de la Politia Municipiului Giurgiu au depistat în trafic pe C. M., o femeie de 44 ani, din comuna Vedea, județul Giurgiu, în timp ce conducea un autoturismul marca Opel cu numere provizorii de înmatriculare, pe Șoseaua Sloboziei, din municipiul Giurgiu,  având autorizația de circulație expirată din data de 30.03.2016.

Femeia  este cercetată acum, în stare de libertate, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.

(Jurnal)

1 COMENTARIU

  1. Stire din 5 aprilie, cu referire la un control rutier din 4 martie, cu acte valabile pina-n 30.03.2016 ! E ceva putred aici, dincolo de utilizarea – ptr. desemnarea lunii corespunzatoare a anului- atat a denumirii acesteia cat si a nr. care o desemneaza ( aici, 03). Mai baieti, cum sa zic? Nu mai rasfirat, insa mai documentat, mai aplicat si mai consecvent, bine ?