Conform comunicatului Comitetului pentru Situații de Urgență Giurgiu (ISU), la această oră (18.30), pe toate drumurile din judeţ se acţionează cu utilaje de deszăpezire și material antiderapant. Primarii intervin atât pe drumurile din localităţi, cât și pe cele judeţene sau naţionale, acolo unde situaţia  impune acest lucru, pentru menţinerea stării de viabilitate a căilor de comunicaţii rutiere.

Localitățile Buturugeni și Posta sunt singurele total sau parţial afectate din punct de vedere al energiei electrice.  Ca o măsură preventivă, circulaţia feroviară pentru traficul intern pe ruta Giurgiu-Videle a fost închisă. De la instituirea codului portocaliu în județul nostru,  și până în prezent , din Dispeceratul integrat au fost coordonate echipaje ale ISU/SAJ în 22 de cazuri.  La Centrul de primire  Giurgiu Nord în prezent sunt  cazate 12 persoane, din care numai două au solicitat adăpost din cauza condiţiilor meteorologice.

Conform acelorași surse situaţia este în dinamică, neexistând cazuri deosebite care să depășească posibilităţile de intervenţie ale autorităţilor.