Jurnal Giurgiuvean

Și-a omorât părinții pentru că nu au avut grijă de câinele său!

Un expert în efecte speciale rus, care a lucrat la mai multe filme ce s-au bucurat de mare succes la public, printre care și „The Lord of The Rings”, a fost condamnat la 26 de ani de închisoare după ce și-a omorât părinții pentru că nu au avut grijă de câinele lui, relatează newsarchyuk.com.

Sentința a fost dată în urmă cu câteva zile. Serghei Kudriavtsev, în vârstă de 48 de ani, s-a declarat vinovat la proces. Potrivit heraldodemexico.com.mx, Serghei Kudriavtsev, i-a ucis pe părinții săi, Tatiana Kudriavtseva și  Vladímir Kudriavtsev, în vârstă de 68, și respectiv 69 de ani, pentru că nu aveau grijă – așa cum considera el că ar fi trebuit – de câinele său.

 Dubla crimă a avut loc în data de 20 mai, în Londra, acolo unde Serghei și-a înjunghiat părinții de mai multe ori.

Totul a început de la faptul că părinții lui Serghei au lăsat ușa casei deschisă și câinele, pe nume Enzo, a fugit, iar când s-a întors acasă a făcut o infecție la dinți. La trei zile de la comiterea crimei, Serghei Kudriavtsev s-a predat la poliție. „Nu regret, însă simt că trebuie să plătesc pentru ceea ce am făcut”, a spus Serghei Kudriavtsev după comiterea crimelor.

(Jurnal)

Exit mobile version