Shopping Park și Aurora Mall vor fi deschise în martie 2023 și reprezintă două dintre cele mai mari investiții din municipiul Giurgiu, care vor crea locuri de muncă și vor contribui consistent la bugetul local.

„Square 7 Properties a demarat lucrările de construcție pentru un parc de retail, în municipiul Giurgiu, pe o suprafață de 7.000 mp adiacentă supermarketului LIDL situat pe bulevardul Academician Miron Nicolescu.

Potrivit constructorului, centrul comercial este închiriat către branduri precum Hervis, New Yorker, Noriel, Kik, Sinsay, CCC, Superzoo, House, Numero Uno, Flanco și DM, la care se adaugă și primul restaurant KFC din județul Giurgiu.

Proiectul este dezvoltat în parteneriat cu fondul de investiții belgian Mitiska REIM, iar antreprenorul general este compania austriacă Strabag.

Cel de-al doilea centru comercial, Aurora Mall va avea o suprafață de peste 20.000 mp și va fi construit lângă supermarketul LIDL situat pe bulevardul Mihai Viteazul.

Potrivit planului urbanistic, Aurora Mall va avea un supermarket ce se va întinde pe o suprafață de peste 5000 mp, iar printre magazinele care au închiriat spații se numără Altex și H&M”, informează Primăria municipiului Giurgiu.

(Jurnal)