82a19dd04d48abf8211c1ce241dde023Deși echipele de control ale ANAF și cele ale Poliției sunt peste tot, unii continuă să creadă că lor nu li se poate întâmpla nimic. Așa s-a întâmplat  în ziua de 8 aprilie, când poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Bolintin Vale şi Secţiei nr. 3 de Poliţie Rurală Bolintin Vale au desfăşurat o acţiune în sistem integrat în vederea identificării şi tragerii la răspundere a persoanelor care se sustrag de la plata taxelor şi impozitelor aferente către bugetul de stat, ce au ca obiect de activitate comercializarea de mărfuri en-detail, în special a produselor din tutun.

Cu ocazia  controalelor efectuate, la o societate comercială din comuna Bolintin Deal, ce era administrată de căre  o femeie de 40 ani, din localitate, au fost identificate 120 de pachete de ţigări (2.400 ţigarete), care nu aveau aplicate timbru fiscal emis de autorităţile române.

Poliţiştii au ridicat bunurile în vederea confiscării iar pe numele administratorului a fost întocmit un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă. (Jurnal)