Senatorul Toma PETCU: ”PSD Giurgiu se opune dezvoltării Județului și a Municipiului…! Sub conducerea lui Marian Mina, PSD Giurgiu a rămas aceeași organizație nocivă ca în vremurile când filiala județeană era condusă de nașul său, Niculae Bădălău!

0
668

”PSD Giurgiu se opune dezvoltării Județului și a Municipiului, astăzi pentru prima dată în ultimii 30 de ani am avut ocazia să începem împreună dezvoltarea județului nostru” – notează senatorul Toma Florin Petcu pe pagina sa de facebook, la scurt timp după terminarea ședinței CL, de joi, 23 februarie, ce a avut loc în sediul Primăriei Giurgiu.

”Consilierii PSD din Consiliul Local Giurgiu au respins astăzi, proiectul referitor la constituirea consorțiului pentru învățământul dual. În mod scandalos, au blocat un proiect necesar pentru viitorul copiilor și tinerilor din Giurgiu care au nevoie să învețe o meserie.

Sub conducerea lui Marian Mina, PSD Giurgiu a rămas aceeași organizație nocivă ca în vremurile când filiala județeană era condusă de nașul său, Niculae Bădălău.

Deviza lor a fost mereu aceeași: nimic pentru giurgiuveni, totul pentru interesele găștii PSD.

Este inacceptabil să ignori munca și argumentele profesorilor de la Universitatea Politehnică din București, care au lucrat la proiectul de campus de învățământ dual și resursele consumate de toți partenerii din proiect.

Prin acest proiect Giurgiu ar fi devenit centru regional de educație duală pentru trei județe. Cei care nu au votat reprezintă un partid care nu a făcut niciodată nici cel mai mic efort pentru educația din acest județ.

Campusul dual era planificat să fie înființat în municipiul Giurgiu, proiectul fiind în valoare de 23 de milioane de euro. Consiliul Județean Călărași, Consiliul Local Călărași, Consiliul Local Zimnicea au votat deja în unanimitate pentru acest parteneriat. Toți au înțeles, inclusiv reprezentanții PSD din aceste consilii, cât de important ar fi un astfel de proiect pentru comunitățile lor! Doar la PSD Giurgiu nu se înțelege acest lucru! Pentru că se votează la ordin, nu pentru giurgiuvenii pe care îi reprezintă!

Însă Partidul Naţional Liberal nu renunță la acest proiect în Giurgiu pentru că educația copiilor este esențială!”, a mai menționat senatorul PNL, Toma Florin PETCU.

(Jurnal)