Şeful ISU Giurgiu: „Niciun drum închis în judeţ, dar încă mai sunt maşini înzăpezite!”

1
130

5490343-mediafax-foto-gabriel-fluerariu
Şeful ISU Giurgiu, Emil Apostol, a declarat luni pentru AGERPRES că nu mai este niciun drum închis pe raza judeţului Giurgiu, dar încă sunt intervenţii în derulare pentru deblocarea a trei maşini înzăpezite pe DJ 411, între localităţile Iepureşti şi Singureni.

‘Nu mai avem niciun drum raportat închis, dar avem o solicitare prin 112 că sunt trei maşini blocate pe DJ 411 între localităţile Iepureşti şi Singureni, de la Consiliul Judeţean noi avem raportarea că drumul nu este înzăpezit, dar primarul din Iepureşti a spus că drumul nu e deschis. Am trimis poliţia să facă verificări dacă drumul este viabil pentru că dacă e deschis doar de formă şi nu se circulă e o problemă’, a declarat luni pentru AGERPRES, Emil Apostol.

El a spus că şi în noaptea de duminică spre luni s-a mai acţionat cu şenilata în localitatea Putineiu pentru a aduce la ambulanţă un pacient de 67 de ani cu fractură de membru inferior, iar intervenţia a durat două ore.

‘Tot cu şenilata am intervenit duminică seara timp de trei ore pentru aducerea unui cardiac din localitatea Stăneşti, iar pe timpul zilei am preluat cu şenilata un copil de un an cu febră şi vărsături adus la punctul de întâlnire de primarul din Gogoşari’, a adăugat Emil Apostol.

El a afirmat că în prezent ‘trei localităţi, respectiv Hotarele, Prundu şi Slobozia, sunt fără energie electrică’.

În toate şcolile din judeţ cursurile sunt suspendate luni, la frontieră se circulă în condiţii de iarnă, timpii de aşteptare fiind de aproximativ zece minute. Coada la frontieră este de aproximativ o sută de tiruri pentru că în partea bulgară, la Ruse, sunt restricţii de circulaţie pentru maşinile cu masa mai mare de zece tone.

AGERPRES