Începând cu data de 5 noiembrie 2010, activitatea Comisiei de Evaluare pentru Persoanele Adulte cu Handicap, precum şi activitatea secretariatului acestei comisii, se desfăşoară la sediul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Giurgiu, situat în municipiul Giurgiu, şos.Alexandriei nr. 7-9. Până acum, activitatea acestor servicii s-a desfaşurat în sediul din şoseaua Bucureşti nr. 84 – intrarea in Spitalul vechi. Începând cu această lună, persoanele cu dizabilităţi care trebuie să îşi revizuiască sau să obţină certificatul de încadrare într-un grad de handicap, trebuie să se prezinte la noul sediu, situat in cartierul Policlinică (în spatele Direcţiei de Impozite şi Taxe Giurgiu). În sediul din şos. Alexandriei nr.

7-9, accesul către serviciile respective se face printr-o intrare separată, în partea dreaptă a parterului clădirii în care-şi desfaşoară activitatea D.G.A.S.P.C. Giurgiu. În aceeaşi aripă a clădirii îşi desfăşoară activitatea, din luna iunie a acestui an, şi Compartimentul de Evaluare Complexă a Minorilor cu Dizabilităţi.

JGR

1 COMENTARIU

  1. Buna ziua,
    Sunt Marinela Schiopu din Bucuresti,am o intrebare la Dv la care astept un raspuns pe adresa de email marynela_43yahoo.com
    Am un cumnat in Judetul Dv.,a avut pensie de handicap timp de cativa ani dupa care a fost anulata. Nu stiu cum se numeste diacnosticul pus de medici,este cu un accident vascular cu paraliziie dreapta cu dificienta mare de deplasare si vorbire, ghinionul lui ca a cazut si acelasi picior deja bolnav este rupt din sold,dificienta de deplasare este mai mare pareza fiind pe dreapta nu are puterea de a se hrani a merge la toaleta are mereu insotitor. A mai fost la Dv. si spunandu-i ca este recuperabil,as dori o evaluare a dosarului sa stim ce avem de facut.

    Va multumesc anticipat,Marinela Schiopu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.