014Sâmbătă 5 septembrie,  cu începere de la ora 17.00, pe stadionul Port din municipiul Giurgiu, s-a disputat meciul dintre echipele comunei Izvoarele , ”C.S. Spicul Izvorul” și ”Dunărea Giurgiu”, contând pentru clasamentul Ligii a IV-a, SUD la fotbal, în cadrul Campionatului județean de fotbal Giurgiu.

019

Căldura  înăbușitoare a influențat ritmul partidei, meciul fiind întrerupt în mai multe rânduri pentru hidratarea jucătorilor, prima realizându-se  la numai 25 de minute după fluierul de început al partidei. În ciuda acestui impediment, în tribunele stadionului cei câțiva microbiști locali ce au l149uat loc, s-au bucurat de un joc dinamic și cu multe goluri și faze de poartă.  În timp ce jucătorii echipei Dunărea au evoluat în tradiționalul echipament albastru, echipa din Izvoarele a jucat în galben complet…

054

Deși au opus o frumoasă rezistență, tinerii echipei  ”Spicul Izvorul” au fost victime ușoare experimentatei echipe giurgiuvene , meciul încheindu-se cu un scor de maidan: 11 la 1 pentru Dunărea! În imagini vă oferim câteva  din fazele de joc, surprinse de aparatul foto al colaboratorului nostru, Costel NICOLAE.

064 (1)