SC ”NOVA FORCE” Giurgiu , a primit lucrări de la stat prin asocierea cu controversata societate TEL DRUM S.A.

0
627

 

O sintagmă spune că ”Drumul spre Iad este pavat cu intenții bune!”   Așa s-a întâmplat și cu o serie de societăți care au cunoscut peste noapte ”bum”-ul economic  necesar  pentru a deveni firme prospere. Evident, ca de fiecare dată rețeta este aceeași: contractele cu statul.

Așa s-a întâmplat și cu binecunoscuta firmă locală SC NOVA Force al cărei administrator a candidat anul trecut pentru postul de primar al Municipiului. Dintr-o adresă a DRDP București – Serviciul de Mentenanță Drumuri și Plan,  aflăm că SC NOVA Force Giurgiu a încheiat în anul 2008, cităm:  Acordul cadru pentru Lucrări și servicii de întreținere multianuală iarnă-vară 2008-2011 pentru SDN 1-7 din cadrul DRDP București –Lot 3 SDN Alexandria,  cu asocierea SC TEL DRUM SA –SC ROMSTRADE SRL –SC NOVA FORCE SRL, cu lider de asociere TEL DRUM SA.

În consecință societatea giurgiuveană s-a folosit  pentru a prospera financiar și de lucrări de deszăpezire, de exemplu, deși societatea este cunoscută în Giurgiu  ca firmă de pază. Evident că  obiectul ei de activitate este probabil extrem de vast. Pentru realizarea acestui deziderat societatea a intrat în relație contractuală cu firma  regelui șoselelor , Nelu Iordache  – SC Romstrade și mult controversata TEL DRUM, campioană a contractelor cu statul român.

Cum a reușit să ajungă administratorul societății Nova FORCE să stea la masă cu cei doi coloși , pe atunci, numai drăcușorul politicii poate știi.

(CityZEN)