Şapte maşini au rămas blocate în zăpadă, în 24 de ore

0
317

În intervalul 29.11 – 30.11, un număr de şapte autovehicule, au avut nevoie de ajutor pentru că au rămas blocate în zăpadă.

Prima intervenţie a pompierilor giurgiuveni, a fost pe 29.11, la ora 8.23, când un autocamion de 25 tone a avut nevoie de ajutor, deoarece a rămas blocat în zona Vămii, pe sensul de ieşire din ţară.

Două ore mai târziu, trei autocamioane au rămas blocate pe centura oraşului Giurgiu, între DJ 504 şi DJ 503 A. S-a luat legătura cu seful SVSU, care a trimis un utilaj la faţa locului pentru a remedia situaţia.

Tot pe 29 noiembrie, un alt autoturism a derapat pe DC 109 între localităţile Naipu şi Petru Rareş. A fost anunţat şeful SVSU, iar acesta a trimis un utilaj, cu ajutorul căruia a fost rezolvată această problemă .

În noaptea de 29 spre 30 noiembrie, puţin după miezul nopţii, două autoturisme şi un microbuz, au rămas blocate între localităţile Vlad Ţepeş şi Prundu. S-a luat legătura cu reprezentantul firmei de deszăpezire, Baza Comana, şi a fost trimis un utilaj cu care s-a reuşit deblocarea autovehiculelor.

(L.I.)