Marţi 16 octombrie, poliţiştii rutirişti au depistat un tânăr de 17 ani, din comuna Clejani, sat Clejani,  judeţul Giurgiu, în timp ce conducea autoturismul pe Drumul Naţional 61, fără să posede permis de conducere pentru nicio categorie. Conducătorul auto este cercetat în stare de libertate pentru săvârşirea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere.

Miercuri 17 octombrie, în jurul orei 18.40, poliţiştii au depistat de Drumul Naţional 6, în localitatea Mihăileşti, judeţul Giurgiu, un tânăr de 26 ani, din municipiul Bucureşti, ce conducea un autoturism, fără să posede permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule.Conducătorul auto este cercetat în stare de libertate pentru săvârşirea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere.

Joi 18 octombrie, ora 18:45, B. C., de 45 ani, din comuna Gogoşari, judeţul Giurgiu, a fost depistat în trafic în timp ce conducea autoturismul pe şoseaua Bălănoaiei din municipiul Giurgiu, fără a poseda permis de conducere  pentru nicio categorie.

Tot la aceeaşi dată, în jurul orelor 23.00, pe Drumul Naţional 6, în localitatea Ghimpaţi, poliţiştii l-au depistat pe V.M., de 28 ani, din localitatea Salcia, judeţul Teleorman, care conducea autoturismul fără a poseda permis de conducere. Cei doi conducători auto sunt cercetaţi în stare de libertate pentru săvârşirea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere.

JGR