Sâmbătă  dimineaţa, 24 ianuarie, ora 07.35, poliţiştii de ordine publică din cadrul Biroului Rutier -Municipiul Giurgiu l- au depistat în trafic pe D. F. A., un tânăr de 22 ani, din comuna Gogoşari, judeţul Giurgiu, în timp ce conducea autoturismul pe strada Nicolae Bălănescu din municipiul Giurgiu fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, fapt atestat de aparatul etilo-test, care a indicat valoarea 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat.

A doua zi,  în jurul orei 08.20, poliţiştii Biroului Rutier l-au depistat pe şoseaua Bucureşti, din municipiul Giurgiu, pe A. D., un tânăr de 26 ani, din municipiul Giurgiu, judeţul Giurgiu, în timp ce conducea autoturismul, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice fapt atestat de aparatul etilo-test care a indicat valoarea de 0.42mg/l alcool pur în aerul expirat.

În aceeași zi,  în jurul orei 14,40, poliţiştii Biroului Rutier, au depistat pe strada Principală, din comuna Colibaşi, judeţul Giurgiu, pe M. M, un bărbat de 44 ani, din comuna Gostinari, judeţul Giurgiu în timp ce conducea autoturismul, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice fapt atestat de aparatul etilo-test care a indicat valoarea de  0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conducătorilor auto li s-au recoltat probe biologice (de sânge) în vederea stabilirii alcoolemiei şi sunt cercetaţi în stare de libertate pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere de către o persoană care, la momentul prelevării mostrelor biologice, are o îmbibație alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge. (Jurnal)