Sâmbătă, 6 mai, la Giurgiu , se dispută ”Maratonul Dunării” la CICLISM! Peste 800 de participanți la start, din 22 de județe ale țării…

0
964

Primăria Giurgiu anunță un eveniment de excepție: Competiția de ciclism ”Maratonul Dunării” ce revine la Giurgiu, sâmbătă,  6 mai și care se va desfășura aproape pe parcursul întregii zile.

La startul competiției vor  lua startul peste 800 de rideri amatori ( de la începători la avansați), din 22 de județe ale României și 5 țări ( Bulgaria, Polonia, Belgia, Lituania și Austria).
Cicliștii  vor pedala, în cadrul celei de-a doua ediții a competiției de ciclism ”Maratonul Dunării”, sprijinită de către Consiliul Județean Giurgiu.
Traseul este același ca cel de anul trecut, cu startul din parcarea adiacentă hotelului ”Steaua Dunării”, competiția desfășurându-se pe lungimea malului de nord al Dunării.
                Programul zilei de 6 mai 2023:
09:00 Ridicarea pachetelor de concurs, pentru toți participanții
10:30 Închiderea ridicărilor de pachete
10:45 Sedință tehnică
11:00 Start pentru toate traseele
15:00 Festivitatea de premiere
15:30 Tombolă cu premii
Tombola va fi organizată după festivitatea de premiere a curselor pentru adulți,  premiile oferite fiind următoarele:
1 x Ciclocomputer GPS Garmin EDGE 540 oferit de Garmin Romania; 1 x Revizie All-Inclusive, oferita de Ambulanta de Biciclete; 5 x Muse White Magnum 1.5 L, oferite de Domeniile Recas; 1 x Pachet Produse oferite de GoldNutrition Romania; 1 x Produse CUBE, oferite de BikeXpert
La  eveniment va fi organizată și o Tombolă specială pentru copii, premiile constând în: 2 x Sedințe de antrenament, oferite de MTB Academy; 1 x Pachet Produse oferite de GoldNutrition România; 1 x Mănuși CUBE, oferite de BikeXpert; 1 x Multitool stonefeet, oferite de stonefeet.

               Organizatorii irează Succes tuturor participanților!