Sâmbătă, 13 noiembrie, sunteți invitați să ajutați la plantarea primei păduri comunitare din România

0
252

Asociația MaiMultVerde demarează toamna aceasta, în parteneriat cu Primăria Municipiului Giurgiu, un proiect pilot în care plantează la Giurgiu prima pădure comunitară din România. Este un concept unic în țară, care poate deveni un exemplu de bune practici în înființarea de păduri urbane în directă relație cu comunitățile și administrațiile locale pe care le deservesc.

Pădurea Comunitară Cama va fi înființată pe malurile canalului cu același nume. Terenul propus spre amenajare de Asociatia MaiMultVerde în colaborare cu arhitectul peisagist Alexandru Gheorghe reprezintă parte din malurile Canalului istoric numit Cama, direct legat de Dunăre.

Vă invităm sâmbătă, 13 noiembrie 2021, la Giurgiu, pe malul canalului Cama, să plantăm prima pădure comunitară din România.

Acțiunea face parte din campania „România plantează pentru mâine” susținută de OMV Petrom prin programul Țara lui Andrei, în cadrul căreia vom planta 50.000 de puieți de diverse specii* pe o suprafață de 10ha” – comunică Primăria municipiului Giurgiu.

Participarea la acțiune se va face doar în baza certificatului verde.

Te poți înscrie la acțiune până joi, 11 noiembrie, accesând link-ul de mai jos: https://docs.google.com/…/1FAIpQLScBTSKaNc0QV…/viewform

Poți obține informații suplimentare în link-ul:

https://www.facebook.com/events/1034072313805318/?ref=newsfeed

 

(Jurnal)