tv-online-logo1Salutăm nașterea primei televiziuni on line la Giurgiu. ea se numește Open TV, și este un proiect  Ea aparține colegului nostru Ion Diaconescu și respectiv fiului acestuia Radu Diaconescu,fiind un proiect dezvoltat în cadrul incubatorului de afaceri –Giurgiu.   Ne folosim de acest prilej al sărbătorilor ce ne pândesc pe fiecare dintre noi, în următoarea perioadă, pentru a le dori un parcurs lipsit de strâmbe birocratice, asigurându-i în același timp de tot sprijinul nostru pentru ca acest experiment să le reușească.

  Un sprijin sincer  pe care ”Jim” ( așa cum îl alintăm noi pe Ion Diaconescu),  l-a avut dintotdeauna din partea jurnaliștilor de la publicația noastră Jurnal giurgiuvean, ce i-a fost , sperăm,  de multe ori ca o adevărată familie  care (e adevărat!), din când în când l-a mai și certat!

Sperăm ca  acest demers media să devină în scurt timp o alternativă viabilă în ceea ce privește modalitățile de informare destinate publicului larg și totodată o concurență serioasă televiziunilor locale  prin cablu care, din păcate la Giurgiu deocamdată nu au reușit să convingă!

Drum bun și emisie maximă!

(Jurnal)  

1 COMENTARIU