RUȘINOS! Iată dovada că Ministrul Muncii îi invidiază pe cei ce lucrează în mediul privat !

0
697

O postare pe Facebook a ministrului Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a inflamat rețelele de socializare, dovedind negru pe alb că îi invidiază pe cei din mediul privat și că – așa cum scria un site : „Ura este folosită ca material de guvernare”!  

Ministrul Muncii  s-a arătat indignată de salariul mare al unei vedete de la Kanal D, este vorba de Gabriela Cristea. Ministra a distribuit pe Facebook o știre intitulată ” Fabulos! Ce salariu are Gabriela Cristea la Kanal D”, titrând , insinuant : „Fără alte comentarii…”

Potrivit informațiilor furnizate în știrea respectivă, Gabriela Cristea avea un salariu de 11.000 de euro la Kanal D. La scurt timp după această postare numeroși jurnaliști și formatori de opinie au comentat revoltați  constatarea ministrului.

Cum îndrăzneste un ministru, si încă al Muncii, să comenteze, si încă ironic, salariul unei persoane care lucrează în mediul privat? Cum? Politica aceasta stalinistă, de ostilizare a unuia contra altuia, de arătat cu degetul chiaburii, cu subtextul că ei, nu proasta guvernare și administrare a resurselor îi țin pe ceilalți în înfometare, e cea care face cel mai mare rău societății românești. Chiar nu mă intereseaza că e vorba despre o prezentatoare la Kanal D. Mă intereseaza că ura este folosită ca material de guvernare”, a comentat jurnalista Magda Grădinaru.

La rândul ei, Gabriela Cristea , însărcinată în 6 luni,  pusă la punct de ministră pentru că ar fi  criticat Guvernul că doreşte să plafoneze indemnizaţiile de creştere a copilului, la maximum 8.500 lei, a reacționat prompt postând următorul text:

 “Doamna Ministru, vă atrag atentia asupra faptului ca sunteti într-o eroare gravă distribuind acest articol pe pagina dvs de fb. Sincera sa fiu, nu înteleg cum de va puteti permite sa sustineti un articol bazat doar pe speculatii fara fundament legal și să faceti afirmatii insinuante la adresa mea. Vă informez asupra faptului că sumele speculate în acest articol sunt false.
În altă ordine de idei, vă spun că toate resursele mele financiare au taxele și impozitele plătite la zi și provin din mediul privat. Nu încasez și nu am solicitat bani de la bugetul de stat.

Probabil și din acest considerent, al invidiei îndreptate împotriva corporatiștilor și a celor ce își desfășoară activitatea în mediul privat, Olguța Vasilescu a  majorat și salariile bugetarilor. Femeia nu a înțeles că veniturile bugetarilor au la bază mai ales impozitele și taxele impuse mediului privat. Poate îi spune chestia asta vreun coleg din Executiv , ca să  trezească odată…

(Jurnal)