Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Giurgiu – PTF Giurgiu au depistat un cetăţean indian care a încercat să treacă ilegal frontiera de stat a României folosind un paşaport german aparţinând altei persoane.

 În data de 29.08.2014, ora 18.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu s-a prezentat pentru a efectua formalităţile de frontieră, călătorind cu un autocar marca Temsa,  un bărbat  care a prezentat la controlul de frontieră un paşaport cu însemnele autorităţilor germane. Procedând la verificarea documentului, poliţiştii de frontieră giurgiuveni au constatat că persoana  nu corespunde cu cea din fotografie.   Acesta a recunoscut în cele din urmă că este cetățean indian ( Prabajeet S.), în vârstă de 26 de ani și că  paşaportul nu-i aparţine, declarând că l-ar fi  găsit!?  Nici nu ar fost prea greu de stabilit  naționalitatea cetăţeanului, dacă ne gândim că indienii nu seamănă nici de la spate  cu cetățenii germani!

În continuare  se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de fals privind identitatea şi trecerea ilegală a frontierei de stat. (Jurnal)