Vineri 31 mai, între orele 05.00-09.00, poliţiştii Secţiei nr. 2 de Poliţie Rurală Comana, împreună cu poliţişti din cadrul Posturilor de Poliţie Rurală Comana, Gostinari şi Colibaşi, au executat la primele ore ale dimineţii o acţiune pe linia prevenirii furturilor din locuinţe şi societăţi comerciale, urmărindu-se preponderent pentru identificarea de bunuri fără documente de provenienţă sau suspectate că ar proveni din comiterea de infracţiuni şi depistarea persoanelor cunoscute cu preocupări ilicite sau care se sustrag de la executarea unor pedepse privative de libertate sau proceduri judiciare.

S-au efectuat 54 de controale auto, legitimându-se peste 70 de persoane şi fiind aplicate 4 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 1050 lei. Pe timpul acţiunii au fost identificate 3 persoane suspecte, cercetate în cauze penale, care au fost conduse la sediul poliţiei pentru audieri.

Poliţiştii rutieri şi de ordine publică au fost prezenţi, înaintea începerii orelor de curs, în zona celor trei unităţi de învăţământ din comunele Comana, Gostinari şi Colibaşi, pentru prevenirea activităţilor infracţionale, asigurarea unui climat de siguranţă civică şi rutieră. (JGR)