Razii în orașele Bolintin Vale și Mihăilești. Ce au constatat polițiștii de la rutier în noaptea de duminică spre sâmbătă…

0
96

razii-giurgiuDuminică  19 iunie, între orele 06.00-11.00 polițiști din cadrul Poliției orașului Bolintin Vale ( Compartimentele Ordine Publică și Rutier) au efectuat o razie  în Târgul săptămânal din orașul Bolintin Vale pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale cât și pentru asigurarea fluenței traficului rutier.

Pe timpul acțiunii au fost legitimate 16 persoane, controlate 12 autovehicule fiind aplicate 8 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 3.200 lei.

În noaptea  de  18/19 iunie, între orele 22,00-06,00, polițiștii Serviciului de Ordine Publică, Serviciului de Acțiunii Speciale și Secției nr. 6 Poliție Rurală din Mihăilești, împreună cu doi jandarmi din cadrul I.J.J. Giurgiu, au desfășurat o acțiune pe raza comunelor arondate Secției de Poliție Rurală nr. 6  Mihăilești,  în zona discotecilor, barurilor și altor unități similare, precum și prevenirii unor fapte de natură contravențională sau penală. Pe timpul acțiunii au fost aplicate 4 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 1.500 lei.

(Jurnal)