PSD Giurgiu și-a definitivat propunerile de candidați! În timp ce primarul comunei Ogrezeni s-a hotărât să candideze la alegeri din partea PSD, primarul din Adunații Copăceni s-a întors la PNL ! Liderul social democraților neagă orice fel de presiune făcută asupra primarilor…

2
201

Sediul-P.S.D.GiurgiuÎn cadrul ultimei  conferințe  de presă,  săptămânale, a PSD Giurgiu, liderul organizației, senatorul Niculae Bădălău, a făcut câteva precizări legate de stadiul candidaturilor pentru funcțiile de primar la nivel județean: Pe plan județean, am cam definitivat propunerile de candidați. După cum știți, săptămâna aceasta, și domnul Jean Jipa – primarul în execuție al comunei Ogrezeni – a hotărât să candideze din partea PSD, în sensul acesta întocmindu-și dosarul și finalizându-și documentele necesare pentru candidatură. În celelalte localități, toate dosarele au fost finalizate, iar pentru etapa următoare avem programată analizarea dosarelor de consilieri locali și județeni. Sper ca săptămâna viitoare să deschidem și contul mandatarului financiar, conform noii legi a bugetării campaniei electorale și totul să decurgă, cu ajutorul lui Dumnezeu, cât mai bine, a spus senatorul Bădălău.

          Întrebat de jurnaliștii prezenți cum comentează revenirea primarului comunei Adunații Copăceni, Ion Tache, în PNL și anunțarea candidaturii acestuia pentru un viitor mandat de primar din partea liberalilor, Niculae Bădălău a replicat succint: Noi nu am avut nicio discuție cu domnul Tache vizavi de candidatura dânsului din partea noastră. Că dânsul a preferat PNL sau altceva, este prea puțin important în momentul acesta.

          Solicitat, totodată, să precizeze dacă au fost făcute presiuni asupra lui Jean Jipa (în condițiile în care acesta declarase, cu puțin timp în urmă, într-o conferință de presă a liberalilor, că senatorul Niculae Bădălău l-ar fi șantajat și că ar fi făcut presiuni asupra sa), senatorul social-democrat a răspus: Eu am avut o singură discuție cu domnul Jipa, acum o lună, și ca urmare a acelei discuții, m-a sunat acum câteva zile să-mi spună că vrea să candideze pe listele PSD. Nu este vorba de niciun șantaj, nici în cazul domnului Jean Jipa, nici în cazul altor candidați. Consider că activitatea noastră din ultimii trei ani și jumătate și modul în care noi am lucrat în tot acest timp le-a dat speranța și încrederea tuturor candidaților noștri că vom colabora la fel.

(Teodora N.)

 

2 COMENTARII

  1. Dacă „Jurnal Giurgiuvean” ar avea o rubrică „Se întâmpla…azi!”,ar trebui amintit faptul că pe 18 Martie 1906,Inginerul român TRAIAN VUIA a realizat pe Câmpul de la Montesson din Franța primul zbor din lume cu un aparat de zbor mai greu decât aerul,cu mijloace proprii de bord ( trenul de aterizare ș.a).