Zilele fericite ale lui Vasile Balint, zis Sile Cămătaru, se numără pe degete. Dar asta nu pentru că Sile este cercetat într-un dosar de proxenetism, alături de aproximativ alți 50 de complici, pentru că ar fi plasat zeci de prostituate în hoteluri de lux din Capitală.  Nicidecum, ci pentru că ministrul Finanțelor, doamna Petrescu este pe cale de a da undă verde prostituției , printr-o lege. Și asta îl va obliga pe Sile să pună dracu  osu la treabă!

De curând a surprins pe toată lumea o declarație șocantă a ministrului Finanțelor despre legalizarea prostituției! Ministrul Finanțelor, Ioana Petrescu, a surprins opinia publică cu  serie de declarații făcute într-un interviu televizat pe tema legalizării prostituției și taxarea Bisericii.“Deocamdată, prostituția este ilegală. Dacă prostituția devine legală, atunci va deveni o activitate economică legală, generatoare de profit…”, a afirmat Ioana Petrescu, la Antena 3. Ioana Petrescu a mai precizat că banii aduși de această categorie de activitate ar conta căci “orice bani în plus la buget contează!”. De cealaltă parte, ministrul nu este de acord cu impozitarea Bisericii, pentru că aceasta este o organizatie non-profit. Eurostat a cerut statelor membre UE să integreze în statisticile naționale și activitățile ilegale ce aduc venituri, considerând că este vorba despre tranzacții comerciale consimțite în mod liber de participanți.

Potrivit calculelor realizate de Institutul Național de Statistică (INS), veniturile din prostituție vor ridica Produsul Intern Brut al României cu 180 de milioane de lei, adică 0,03% !!