Proiecte importante, aprobate astăzi, la Consiliul Județean

0
406

Deși se spune că marți sunt trei ceasuri rele, astăzi, 16 iulie, aleșii județeni au aprobat, fără comentarii inutile, un număr de 10 proiecte de hotărâre care au fost înscrise pe ordinea de zi a şedinţei extraordinare a Consiliului Judeţean.

La finalul şedinţei, preşedintele Marian Mina a ţinut să mulţumească tuturor colegilor din Consiliu, dar şi celor din aparatul propriu, printr-o postare pe pagina sa de facebook:

„Am convocat, astăzi, şedința extraordinară a Consiliului Județean Giurgiu. Toate proiectele au fost adoptate. Două dintre acestea sunt foarte importante şi este vorba despre proiectul de modernizare a Ambulatoriului Spitalului Județean de Urgență Giurgiu, cu fonduri europene, dar şi despre cel privind repararea Podului de la Crevedia- cu fonduri de la Guvern.

Le mulțumesc tuturor consilierilor județeni pentru votul dat, dar şi colegilor mei din aparatul propriu pentru munca depusă la întocmirea acestor proiecte!”, a mai scris președintele Consiliului Județean.

Alte proiecte aprobate de consilierii județeni au vizat: repartizarea pe unități administrativ-teritoriale a sumelor defalcate din taxa pe valoarea adăugată pentru drumuri județene și comunale, pe anul 2019,  aprobarea asocierii dintre Judeţul Giurgiu si Comuna Valea Dragului în vederea realizării lucrărilor “Protejarea platformei drumurilor DJ 401 Valea Dragului – șanțuri betonate” și “Protejarea platformei drumurilor DJ 401 Valea Dragului – accese proprietăți”.