Programul Teatrului ”Tudor Vianu”, dedicat copiilor de ziua lor și până la finele lunii iunie!

0
420

Copiii și părinții  sunt invitați  joi, 1 iunie, pe esplanada Teatrului ”Tudor Vianu”,  la un spectacol cu totul și cu totul special dedicat sărbătorii  Zilei Copilului.

Programul activităților de 1 iunie, al Teatrului ”Tudor Vianu” în colaborare cu Asociația Millenium Art: 

Ora 18:00, Asociația Milenium Art va prezenta spectacolul coregrafic „Copilărie în pași de DANS!”   Vor dansa aproximativ 130 de dansatori, cu vârste cuprinse între 4 și 18 ani, care evoluează în cadrul Asociației, abordând diferite stiluri și genuri coregrafice – de la Twist la Salsa, de la Rock’n Roll, la Acro-dance, Folclor și Bachata, Aerobic dance și Caribbean, o feerie a bucuriei de a dansa.

Ora 19:00, Teatrul Tudor Vianu vă invită la „Teatrul Altfel”, un  spectacol interactiv de improvizație cu un concept unic, creat special pentru a oferi micuților spectatori o experiență de neuitat. Copiii vor avea ocazia să-și dezvolte creativitatea, să-și exerseze îndemânarea, să se joace și să se distreze alături de personajele favorite din spectacolele teatrului.

Tot în data de 1 iunie vom afla și numele câștigătorilor tombolei  organizate de către Teatrul ”Tudor Vianu”. Asta doar dacă  ați venit la spectacolele “𝐓𝐞𝐚𝐭𝐫𝐮𝐥 𝐀𝐥𝐭𝐟𝐞𝐥” de sâmbătă – 6 mai sau “𝑴𝒂𝒈𝒊𝒆 𝒔̦𝒊 𝑷𝒓𝒊𝒆𝒕𝒆𝒏𝒊𝒆” de sâmbătă – 13 mai și v-ați înscris la tombolă. În felul acesta  puteți fi unul dintre câștigătorii premiilor puse în joc de partenerii noștri:

                                         𝐋𝐨𝐠𝐢𝐬𝐜𝐨𝐨𝐥 𝐆𝐢𝐮𝐫𝐠𝐢𝐮
🇬🇧 𝐇𝐀𝐏𝐏𝐘 𝐄𝐧𝐠𝐥𝐢𝐬𝐡 – 𝐆𝐫.𝐇𝐮𝐛
𝐃𝐚𝐧𝐜𝐞 𝐅𝐚𝐜𝐭𝐨𝐫𝐲 𝐆𝐢𝐮𝐫𝐠𝐢𝐮
𝐀𝐬𝐨𝐜𝐢𝐚𝐭𝐢𝐚 𝐌𝐢𝐥𝐥𝐞𝐧𝐢𝐮𝐦 𝐀𝐫𝐭
𝐂𝐨𝐟𝐞𝐭𝐚̆𝐫𝐢𝐚 𝐅𝐞𝐥𝐲 𝐂𝐚𝐤𝐞

Organizatorii vă  așteaptă și cu ALTE SURPRIZE minunate , într-o zi în care sărbătorim împreună copilăria, imaginația și curiozitatea.

–––––––––––––––––––––––––––––––

               SPECTACOLE STRADALE – TEATRUL TUDOR VIANU:

 ”TEATRUL ALTFEL” un  spectacol interactiv de improvizație cu un concept unic, creat special pentru a oferi micuților spectatori o experiență de neuitat.

Duminică, 11 iunie, ora 19.00, Parcul Alei ; Sâmbătă, 17 iunie, ora 19.00, Parcul Mihai Vitezu; Sâmbătă, 24 iunie, ora 19.00, Pe esplanada din fața teatrului

(Secretariat : Teatrul ”Tudor Vianu” – Giurgiu)