meteo-12Vremea la Giurgiu se va menține călduroasă în următoarele zile, caniculară chiar la orele amiezilor, când temperatura aerului se va situa ziua in jurul valorii medii de 36 de grade

Din 3 septembrie însă valorile termice vor scădea usor si treptat, în toată mțara si va creste si probabilitatea pentru precipitatii, reiese din prognoza pentru perioada 31 august – 13 septembrie, publicata luni de Administrația Nationala de Meteorologie (ANM).

Potrivit ANM, la noi în Muntenia vremea se va mentine calduroasa, local caniculara in orele amiezilor, aproape pe tot parcursul primei saptamani a intervalului de prognoza. Asadar, intre 31 august si 5 septembrie, media temperaturilor maxime va fi de aproximativ 34 de grade, iar a celor minime de 18…19 grade. in perioada 6 – 13 septembrie regimul termic va scadea usor si treptat, spre valori apropiate de cele normale pentru aceasta data, de 24…25 de grade ziua si 12…13 grade noaptea. Probabilitatea pentru precipitatii va fi destul de redusa si doar pe 7 si 8 septembrie vor fi ploi slabe, pe arii restranse.

(Jurnal)