foto_101564În ziua de 14 nartie, ”dis” de dimineață (ora 07.30), poliţiştii Rutieri ai Poliţiei din  Bolintin Vale l-au depistat pe N. A., de 30 ani, din Bucureşti, în timp ce conducea autoturismul pe strada Eternităţii din localitatea Malu Spart, judeţul Giurgiu. Acesta se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, aparatul etilo-test indicând valoarea de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Trei ore mai târziu ( ora 10.10), poliţiştii rutieri au depistat pe S. S., de 38 ani, din comuna Putineiu judeţul Giurgiu, în timp ce conducea autoturismul pe Drumul Judeţean 504, în localitatea Vieru, judeţul Giurgiu, fiind de asemenea sub influenţa băuturilor alcoolice, aparatul etilo-test indicând valoarea de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat.

 

În data de 15.03.2015, ora 15.00, poliţiştii Serviciului Rutier din cadrul I.P.J Giurgiu au depistat în trafic pe L. C., un bărbat de 46 ani, din municipiul Bucureşti, în timp ce conducea autoturismul pe Drumul Naţional 5, în localitatea Călugăreni, sub influenţa băuturilor alcoolice, fapt atestat de aparatul etilo-test care a indicat valoarea de 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La lăsarea serii, ora 18.00, poliţiştii Formaţiunii Rutiere de la Poliţia Oraşului Bolintin Vale l-au depistat în trafic pe B. G. A., un tânăr de 36 ani, din municipiul Bucureşti, în timp ce conducea autoturismul pe strada Palanca, din oraşul Bolintin Vale, și acesta tot sub influenţa băuturilor alcoolice, fapt atestat de aparatul etilo-test care a indicat valoarea de 1,13 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Celor trei conducători auto le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei şi sunt cercetaţi în stare de libertate pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană care, la momentul prelevării mostrelor biologice, are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge. (Jurnal)